Over Spray-Tan Tilburg

Spray Tan Tilburg Claudia Matthijssen

Claudia van der Schoot

Mijn naam is Claudia van der Schoot, al 25 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste met een grote passie voor spray-tanning. Ik geef u graag advies over spray tanning, en hoop u net zo enthousiast te kunnen maken als ik zelf ben!

Afspraken zijn mogelijk op donderdagavond, vrijdag of zaterdag. Behandelingen zijn alleen op afspraak mogelijk.

Klik hier om een afspraak te maken.

Producten

Way to Beauty

Way to Beauty is één van onze topmerken en is speciaal ontwikkeld om u een egale, sexy, onberispelijke, goudbruine tanning te bezorgen. Way to Beauty tanning vloeistoffen bevatten Aloë Vera, Vitamine E en vochtinbrengende elementen. Door gebruik te maken van verschillende kleurintensiteiten kunnen de producten van Way to Beauty op iedere huidskleur aangepast worden. Lees hier meer over de producten waar ik mee werk en welke ik verkoop.

Vani-T

Vani-T is een exclusief merk op het gebied van spray tanning, afkomstig uit Australië. Vani-T biedt hoogstaande, luxueuze producten welke verrijkt zijn met natuurlijke en biologische ingrediënten. De producten van Vani-T geven u een perfecte en natuurlijke bruine teint. Lees hier meer over de producten van Vani-T.

Vita Liberata

Vita Liberata is niet alleen een self-tan of een spray-tan product, de producten van Vita Liberata zijn vrij van chemicaliën, parabenen, alcohol en parfum en zijn bovenal verrijkt met de mooiste en beste natuurlijke huidverzorgende botanische extracten welke zorgen dat uw huid wordt versterkt, gevoed en huidveroudering tegen gaat. Lees hier meer over de producten van Vita Liberata.

DHA – De basis van elk spray tan product

Dihydroxyacetone is een kleurloze afgeleide van suikerriet of -biet, een 100% natuurlijk product. Na een chemisch proces wordt er DHA gewonnen uit de suiker. Bij huidcontact komt het in aanraking met de eiwitten die daarin aanwezig zijn. Dit veroorzaakt een natuurlijke verkleuring van de huid, dat zonder risico voor de gezondheid gebruikt kan worden.

Wilt u meer informatie over de verschillende Way to Beauty producten of heeft u andere vragen, neem gerust contact op of maak vrijblijvend een afspraak.